MALZEMELER
İstediğiniz kadar ince uzun ince kabuklu patates
Elma oyacağı veya dolma oyacağı alet
SOS İÇİN
Zeytinyağı
Rendelenmiş veya dövülmüş sarımsak
Tatlı veya acı kırmızı toz biber
kekik
Tuz
YAPILIŞI
Patateslerin kabukları soyulmadan iyice fırçalanıp yıkanır. Tam ortadan ikiye kesilir.Mantarın sapını oluşturmak için Aparatı tam ortasına batırıp aparatın bitim yerinden patatesleri bıcakla kesip aleti çıkarıyoruz.
Çok az bir su ile 3-4 dak haşlayın iyice soğutun. Hazırlanan sos ile harmanlayıp yağlı kağıt serilmiş fırın kabında kızarana kasar pişirin.
AFİYET OLSUN
Great content, really loved the way it is presented
ReplyDeleteSneak Pea
Office Chair With Wheels
More news on AI
Best Office Chairs with Wheels