Saturday, April 19, 2014

serum havlu kenarı örnekleri

Selam sevgili web sitesi ziyaretcilerimiz. Bugunku konumuz serum havlu kenarı örnekleri.

Daha önceki bir yazımda iğne oyası çeyizlik ürünler yapan bir tanıdığımdan bahsetmiştim. Gülferah Abla, Balıkesir Gönen'de yaşıyor ve çok güzel iğne oyaları yapıyor.O da yaptıklarını satarak ev ekonomisine katkı sağlıyor, birçok hanım gibi.Ablayla konuştuk, anlaştık;bundan sonra blogumda ve kuracağım pasajda iğne oyası ürünler satmaya karar verdim.İlk kargom Perşembe günü elime geçti.Ancak bugün fırsat bulup fotoğrafladım gelenleri.Bugün üç tane havlu paylaşıcam sizlerle.Herbiri birbirinden güzel.Fiyatlarını belirlemeden önce internette bir araştırma yaptım.Satacağım ürünlerin kalitesi ,yapılışındaki titizlik,verilen emek ve göznuru düşünülünce oldukça makul fiyatlarda karar kıldım.İnternette bu fiyatlara bu kalitede ürünler yok emin olun:)


serum havlu kenari ornekleri 1


1-Bu havlunun her iki kenarında da aynı oymalı iğne oyası işleme var.


serum havlu kenari ornekleri 2


 Altın sarısı simli ip ve beyaz polyester dantel ipiyle yapılmış bu şık havlunun fiyatı 35 lira.


serum havlu kenari ornekleri 3


 2-Altın simli ip kullanılan kadife havlunun ön kısmına iğne oyası  motifler yerleştirilmiş.Motiflerin etrafına simli iple piko çekilmiş.Havlunun ön ve arka uçları simli fırfırla süslenmiş.


serum havlu kenari ornekleri 4


 Bu havlunun fiyatı 30 lira.


serum havlu kenari ornekleri 5


 3-İlk fotoğraftaki havlunun gümüş simle işlenmiş hali..Her iki yanı da oymalı iğne oyalarıyla süslü havlunun fiyatı 35 lira.


serum havlu kenari ornekleri 6






 Havlularımdan satın almak isteyenler bu yazıya yorum bırakabilir ya da miraclefiliz@gmail.com adresine mail atabilir.Siparişlerinizi özenle paketleyerek  takip eden ilk iş gününde kargoya verebilirim.Kargo ücreti alıcıya aittir.PTT kargo ile 2-3 lira ancak tutar zaten.Ayrıca iki ya da daha fazla havlu sipariş verirseniz kargo bedava!


Haydi bakalım Allah yüzümü kara çıkarmasın,hayırlı kazançlar nasip etsin inşallah:)Bismillah diyerek yazımı yayınlıyorum:))



Bu yazi ile alakali daha fazla bilgi bulabileceginiz faydali bir web sayfasi : serumdan dantel örnekleri

No comments:

Post a Comment